Στον ιστότοπό μου αναρτώνται κείμενα διαφορετικής προέλευσης, για να επισημαίνονται με τρόπο πολυφωνικό μεν, επιλεγμένο δε (με κριτήριο την - κατά την δική μας, αναγκαία, κρίση – υγιή, εθνικά και τεκτονικά, διέγερση της συνείδησής μας, ως Ελλήνων πολιτών και τεκτόνων), γεγονότα επίκαιρα, στοχασμοί πολιτικοί και προβληματισμοί διαχρονικοί, όπως αναδεικνύονται μέσα από την κοινωνία μας, από ανθρώπους κατά τεκμήριο εκτός του τεκτονισμού, περιορίζοντας στο ελάχιστο προσωπικές μας, ειδικές ή μη, απόψεις, από όσα θα έχετε αντιληφθεί. Και πάντοτε αναφέρεται η πηγή (εκτός αν υπάρχει ενάντιος λόγος ή τυχαία παράλειψη).

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία του Ελευθεροτεκτονισμού

Στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας ξεκίνησε μια μεγάλη έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία του Ελευθεροτεκτονισμού  και θα διαρκέσει μέχρι την 24η Ιουλίου.

Ψηφιακά μπορείτε να περιηγηθείτε σε καταλόγους και εκδόσεις της συγκεκριμένης έκθεσης.

Ενδεικτικά:
Σε αυτή τη διεύθυνση
υπάρχει φωτογραφικό ιστορικό άλμπουμ από την αρχαιότητα μέχρι τον 19ο αιώνα.
Με το βελάκι κάτω δεξιά προχωράτε τις σελίδες. Αν σας ενδιαφέρει μια φωτογραφία κάντε κλικ πάνω της και θα την δείτε μεγεθυμένη. Μπορείτε να την μεγεθύνετε ακόμα περισσότερο για να μελετήσετε λεπτομέρειες.

Σε αυτή τη διεύθυνση
υπάρχουν μερικά όμορφα άλμπουμ . Τα βλέπετε με τον ίδιο τρόπο.

Και αν θέλετε περισσότερα στην κεντρική σελίδα
υπάρχουν μερικοί ακόμα σύνδεσμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευπρόσδεκτα τα καλοπροαίρετα, ευπρεπή και τεκμηριωμένα σχόλια, γιατί αυτό θεωρώ ελληνικό τρόπο.
Διευκρινίζεται ότι δεν δεσμεύομαι να απαντώ σε όλα τα σχόλια και η παράλειψη απάντησης δεν σημαίνει παραδοχή οποιουδήποτε σχολίου ή άποψης.