Στον ιστότοπό μου αναρτώνται κείμενα διαφορετικής προέλευσης, για να επισημαίνονται με τρόπο πολυφωνικό μεν, επιλεγμένο δε (με κριτήριο την - κατά την δική μας, αναγκαία, κρίση – υγιή, εθνικά και τεκτονικά, διέγερση της συνείδησής μας, ως Ελλήνων πολιτών και τεκτόνων), γεγονότα επίκαιρα, στοχασμοί πολιτικοί και προβληματισμοί διαχρονικοί, όπως αναδεικνύονται μέσα από την κοινωνία μας, από ανθρώπους κατά τεκμήριο εκτός του τεκτονισμού, περιορίζοντας στο ελάχιστο προσωπικές μας, ειδικές ή μη, απόψεις, από όσα θα έχετε αντιληφθεί. Και πάντοτε αναφέρεται η πηγή (εκτός αν υπάρχει ενάντιος λόγος ή τυχαία παράλειψη).

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

10 ελληνικές μπύρες μικροζυθοποιίας που πρέπει να δοκιμάσετε




Το αγαπημένο ποτό των διακοπών δεν χρειάζεται να είναι εισαγόμενο. Αυτό το καλοκαίρι επιλέγουμε μπύρα... made in Greece! Από την Εύβοια και το Άργος μέχρι τη Σαντορίνη, τη Χίο και την Κέρκυρα, οι μικροζυθοποιίες της χώρας μπαίνουν τα τελευταία χρόνια δυναμικά στο παιχνίδι παράγοντας εξαιρετικά προϊόντα. Δοκιμάστε τις μπύρες που σας προτείνουμε και ανακαλύψτε την αγαπημένη σας! 



Siris 

Ένα νέο μικροζυθοποιείο με έδρα τις Σέρρες και με αναφορά σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, το οποίο προσφέρει γεύσεις γεμάτες αρώματα, δροσιά και μακρά επίγευση. Στην αγορά θα βρείτε την κλασική Voreia Pilsner, την κεχριμπαρένια Voreia IPA (με γενναίες προσθήκες Αμερικάνικου λυκίσκου και τρία είδη βύνης), τη χορταστική Voreia Stout  (με καβουρδισμένα  αρώματα και νότε καφέ, σοκολάτας και καραμέλας) και την ντελικάτη Voreia (με τον κόλιανδρο και το πορτοκάλι να συνδυάζονται για πρώτη φορά με το ελληνικό σιτάρι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευπρόσδεκτα τα καλοπροαίρετα, ευπρεπή και τεκμηριωμένα σχόλια, γιατί αυτό θεωρώ ελληνικό τρόπο.
Διευκρινίζεται ότι δεν δεσμεύομαι να απαντώ σε όλα τα σχόλια και η παράλειψη απάντησης δεν σημαίνει παραδοχή οποιουδήποτε σχολίου ή άποψης.