Στον ιστότοπό μου αναρτώνται κείμενα διαφορετικής προέλευσης, για να επισημαίνονται με τρόπο πολυφωνικό μεν, επιλεγμένο δε (με κριτήριο την - κατά την δική μας, αναγκαία, κρίση – υγιή, εθνικά και τεκτονικά, διέγερση της συνείδησής μας, ως Ελλήνων πολιτών και τεκτόνων), γεγονότα επίκαιρα, στοχασμοί πολιτικοί και προβληματισμοί διαχρονικοί, όπως αναδεικνύονται μέσα από την κοινωνία μας, από ανθρώπους κατά τεκμήριο εκτός του τεκτονισμού, περιορίζοντας στο ελάχιστο προσωπικές μας, ειδικές ή μη, απόψεις, από όσα θα έχετε αντιληφθεί. Και πάντοτε αναφέρεται η πηγή (εκτός αν υπάρχει ενάντιος λόγος ή τυχαία παράλειψη).

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

«Θανάσιμη» προειδοποίηση Μόσχας σε Ράμα: «Ξέχνα την “Μ. Αλβανία”» – «Να περιμένεις αντίποινα»

Με τρομερές αιφνιδιαστικές εξελίξεις, απειλεί το ρωσικό ΥΠΕΞ τον φιλότουρκο Αλβανό πρωθυπουργό Ε.Ράμα, για τα ύποπτα σχέδιά του (σε συνεννόηση με Αλβανούς ηγέτες σε Κόσοβο, Σκόπια και αλλού) για σταδιακή ενσωμάτωση περιφερειών με αλβανικό πληθυσμό στα Βαλκάνια.



Όπως ανέφερε πρώτο χθες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ο πρόεδρος του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι ανέφερε κατά την συνάντηση του με τον Αλβανό πρωθυπουργό: «Συζήτησα  με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας κ. Ράμα τη δυνατότητα πλήρους κατάργησης των συνόρων του Κοσσυφοπεδίου-Αλβανίας, μέσω ενός ευρωπαϊκού μοντέλου, υπό την αιγίδα των ευρωατλαντικών αξιών. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται την επικοινωνία και την εθνική ενσωμάτωση ενός χώρου όπου οι Αλβανοί θα ζουν χωρίς σύνορα, δηλαδή ελεύθεροι », κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευπρόσδεκτα τα καλοπροαίρετα, ευπρεπή και τεκμηριωμένα σχόλια, γιατί αυτό θεωρώ ελληνικό τρόπο.
Διευκρινίζεται ότι δεν δεσμεύομαι να απαντώ σε όλα τα σχόλια και η παράλειψη απάντησης δεν σημαίνει παραδοχή οποιουδήποτε σχολίου ή άποψης.